Hvem er vi?

Colosseum Medisinske Senter tilbyr et omfattende utvalg av helsetjenester innenfor et moderne og innbydende miljø. Vi spesialiserer oss på følgende områder:

Bestill time
Resepsjonen på CKMS

Helhetlig helse og velvære

Colosseumklinikken Medisinske Senter er et knutepunkt for helsetjenester hvor kompetanse og kvalitet møtes for å gi pasientene en integrert behandlingsopplevelse.

Vi er stolte over å tilby et spekter av spesialistbehandlinger innen kardiologi og nevrologi, samt et bredt utvalg av fastlegetjenester. I vår streben etter å være i forkant av medisinsk innovasjon og pasientomsorg, har vi etablert et unikt samarbeid mellom Colosseumklinikken og dets datterselskaper, C Spesialist og C Bariatri.

Dette partnerskapet utvider våre tjenester til å inkludere estetiske behandlinger og avansert plastikkirurgi gjennom C Spesialist, og tilbyr den banebrytende Endosleeve-operasjonen via C Bariatri — Norges første tilbyder av denne reversible slankeoperasjonen.

Fordelen med samarbeidet

Det at alt tilbys under ett tak betyr at pasientene våre kan dra nytte av en sømløs helsetjeneste — fra konsultasjon til etterbehandling. Våre leger, mange som praktiserer både ved Colosseumklinikken Medisinske Senter og de tilknyttede klinikkene, er dedikerte til å gi personlig og koordinert omsorg, noe som sikrer kontinuitet og trygghet gjennom hele behandlingsforløpet.

Kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi

Skreddersydde kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi utført av anerkjente spesialister. Vårt mål er å fremme selvtillit og velvære gjennom personlig tilpassede inngrep, med høyeste standard for sikkerhet og estetisk resultat.

Det tette samarbeidet med Colosseumklinikken Medisinske Senter betyr at vi kan tilby en helhetlig tilnærming til din helse og skjønnhet.

C Bariatri og Endosleeve-operasjonen

C Bariatri er pioneren i Norge for Endosleeve-operasjonen, en revolusjonerende og reversibel metode for vekttap. Denne innovative tilnærmingen til slankeoperasjon, kombinert med den medisinske ekspertisen ved Colosseumklinikken Medisinske Senter, skaper en unik mulighet for pasienter som søker en sikker og effektiv vektreduserende løsning.

Gjennom vårt samarbeid, er vi forpliktet til å tilby en helhetlig behandlingsreise som omfavner både fysisk helse og personlig velvære, alt på ett sted. Velkommen til Colosseum Medisinske Senter — hvor din helse og skjønnhet er vår høyeste prioritet.

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.