Plastikkirurgi

På Colosseum Medisinske Senter går avansert plastikkirurgi hånd i hånd med vår pasienters velvære. C Spesialist, en utvidelse av vårt tilbud, spesialiserer seg på kirurgiske prosedyrer som brystforstørrelse, fettsuging og ansiktsløft. Våre plastikkirurger – som også er del av Colosseums team – bruker den nyeste teknologien for å sikre trygge og estetisk tiltalende resultater. Finn ut mer om våre kirurgiske alternativer på C Spesialist.

Bestill time
En mann i sene 30 årene som er ute og ser glad ut.

Behandlinger

Intimkirurig

Bryst

Ansikt

En glad kvinne gir sin datter en klem

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Bestill en uforpliktende konsultasjon og la en av våre kirurger veilede deg mot det resultatet du ønsker. C Spesialist finns i 3 etasje. C Spesialist tilbyr også 3D konsultasjon som gir deg mulighet til å se forventet resultat.

Kompetanse du kan stole på

Colosseum Medisinske senter og C Spesialist deler mer enn bare et sted – vi deler en visjon om uovertruffen pasientomsorg. Våre kirurger er ledende innen sine felt, og er dedikerte til å gi deg resultater du vil elske.

En glad mann i 50 årene.

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.