Kvinnehelse

Vi tilbyr en rekke tjenester innen kvinners reproduktiv helse. Vi  kan hjelpe deg med å diagnostisere og behandle dine gynekologiske bekymringer og tilstander.

Priser
Spesialistkonsultasjon (20 min)
1 900 kr
Student (20 min)
1 500 kr
Ultralyd
500 kr
Informasjon
Tillegg kan tilkomme ved prøvetakning som biopsi m.m.
Bestill time
En kvinne som holder blomster

Våre tjenester

En bilde med skrift gynekolog

Kvinnehelse i fokus

Gynekologisk behandling omfatter undersøkelser og tiltak som bidrar til å fremme kvinners helse, lindre ubehag og styrke reproduktiv velvære. Dette er essensielt for å oppdage og behandle forhold som kan påvirke livskvaliteten, fra menstruasjonssmerter til fertilitetsproblemer.

Gynekologens rolle i ditt velvære

En kvinne kan oppnå bedre livskvalitet med en gynekologs hjelp ved å få tilpasset veiledning og behandling for helseutfordringer gjennom livets faser, fra fruktbarhet og prevensjon til overgangsalder.

En glad kvinne i 40-50 årene.

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte bør jeg ha en rutine gynekologisk undersøkelse?

De fleste kvinner bør ha en årlig gynekologisk undersøkelse, men det kan variere basert på alder, helsetilstand og andre risikofaktorer.

Hva er årsakene til smerter i underlivet?

Smerter i underlivet kan skyldes en rekke årsaker, inkludert menstruasjon, eggstokkcyster, endometriose, infeksjoner eller fibroider, blant andre forhold.årsaken.

Hvordan kan jeg vite om jeg har en kjønnssykdom?

Mange kjønnssykdommer kan være symptomfrie i begynnelsen. Hvis du er bekymret, er det beste å ta en test hos en gynekolog eller en klinikk som spesialiserer seg på seksuell helse.

Hvilke prevensjonsmetoder er tilgjengelige?

Det finnes flere metoder, inkludert p-piller, spiral, p-plaster, p-stav, prevensjonsinjeksjon, kondomer og mer. Valget avhenger av individuelle preferanser og helsetilstand.

Er uregelmessig menstruasjon normalt?

Mens små variasjoner i syklusen kan være normale, kan vedvarende uregelmessigheter være et tegn på en underliggende tilstand og bør undersøkes av en gynekolog.

Hva er symptomene på livmorhalskreft?

Tidlige stadier av livmorhalskreft kan være symptomfrie. Avanserte stadier kan presentere symptomer som uvanlige blødninger, bekken smerter eller smertefull vannlating.

Er spotting mellom perioder normalt?

Spotting kan noen ganger være normalt, spesielt med visse prevensjonsmetoder eller rundt eggløsning. Men vedvarende eller kraftig spotting bør sjekkes av en lege.

Hvordan kan jeg håndtere menopausale symptomer?

Det finnes forskjellige behandlinger for menopausale symptomer, inkludert hormonterapi, livsstilsendringer og alternative terapier. En gynekolog kan gi veiledning basert på dine spesifikke symptomer og behov.

Gikk vi glipp av spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss, så svarer vi innen 24 timer..