Kosmetiske behandlinger

Velkommen til en verden av skjønnhet hos Colosseum Medisinske Senter. I samarbeid med C Spesialist, tilbyr vi et mangfold av kosmetiske behandlinger for å fornye og forynge din naturlige skjønnhet. Våre kosmetiske eksperter, som også er en del av Colosseum Medisinske senters team, tilbyr behandlinger som injeksjoner, medisinske behandlinger og produkter.

Bestill time
En kvinne i 50 årene som er usminket og som har fin sund hud.

Behandlinger

Injeksonsbehandlinger

Medisinske behandlinger

Kosmetiske behandlinger for alle hudtyper

Kosmetiske behandlinger for kvinner og menn

C Spesialist – en del av Colosseum Medisinske Senter – står stolt i forkant av kosmetisk omsorg for både kvinner og menn. Vi kan derfor tilby et bredt spekter av behandlinger designet for å møte de unike behovene til hver enkelt pasient. Enten du er ute etter hudforyngelse eller forbedring av ansiktstrekk, har våre erfarne spesialister løsningen. Vi inviterer deg til å oppleve den høyeste standarden av personlig estetisk pleie hos C Spesialist i 3.e etasje

Helhetlig omsorg for din skjønnhet

Vi forstår at skjønnhet er personlig, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlinger som reflekterer dine unike behov og ønsker. Gjennom C Spesialist (i 3 etasje) kan du utforske et bredt spekter av tjenester og finne den behandlingen som passer best for deg.

Kosmetiske behandlinger for menn og kvinner

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.