Alexander Brun

Alexander Brun

Sertifisert Idrettsfysioterapeut

Fysikalsk behandling

Alexander har jobbet med både mosjonister og idrettsutøvere i forskjellige idretter i snart 10 år. Han tok sin bachelorgrad i København, hvor han jobbet som fysioterapeut i fotballklubben F.C. København i 3 år. Sommeren 2021 fullførte han sin mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges Idrettshøyskole. Siden dette jobbet han som tennisspiller Casper Ruud sin private fysioterapeut i 2.5 år, hvor han har stått for fysisk oppfølging under treningsperioder og turneringer, samt når Casper har vært hjemme i Oslo.

Alexander er opptatt av at treningen/gjenopptreningen må være spesifikt rettet mot klientens mål. Det er viktig å bygge opp og dekke de fysiske kravene som aktiviteten krever. Gjenopptreningen til en fotballspiller, en tennisspiller eller en som ønsker å kunne løpe igjen, er ikke lik, selvom det gjelder samme type skade. Forløpet hos Alexander er gjerne en kombinasjon av fysisk trening, mobilitetstrening og manuell behandling, sammen med kliniske tester underveis for å kvalitetssikre en sunn progresjon. Uansett om målet ditt er å komme tilbake til ditt tidligere funksjonsnivå etter en skade, eller å bygge kroppen sterk nok til å drive med det du ønsker, kan Alexander lede deg trygt gjennom denne prosessen.

Bestill time

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.