Psykolog

Ved Colosseumklinikken Medisinske Senter tilbyr vi dedikert psykologisk bistand. Med et oppriktig fokus på dine mentale og emosjonelle behov, kartlegger vi sammen din situasjon og skreddersyr et støttende og utviklingsorientert terapeutisk forløp for best mulig mental helse og velvære.

Priser
Samtaleterapi (50 min)
1 500 kr
Samtaleterapi kveldstid, fra kl 17:00 (50 min)
1 900 kr
Bestill time
Et grafisk bilde på et hode som det kommer blomster ut av og som er brukt som en vase

Behandlinger

En time hos en psykolog kan være til hjelp hvis du føler deg nedstemt, stresset, eller sliter med tanker og følelser som gjør hverdagen vanskelig.

ADHD utredning hos CKMS

Utforsk grundige ADHD-utredningstjenester med erfarne fagfolk hos CKMS, spesielt tilpasset voksne.

Les mer her.

bilde på runding med et glatt fjes
bilde på runding med et glatt fjes

Veien til innsikt og harmoni

En balansert psyke bidrar til en rikere livserfaring. Med støtte fra en psykolog kan du navigere gjennom livets utfordringer med større klarhet og styrke, og oppnå en dypere forståelse av deg selv og dine relasjoner.

Psykologens bidrag til din livsglede

Et sunt sinn er essensielt for et lykkelig og tilfredsstillende liv. En psykolog kan hjelpe deg med å forstå og håndtere dine følelser, tanker og atferd, noe som er kritisk for mental velvære og personlig vekst.

en som holder en papirlapp i hendene formet som en hjerne

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom en psykolog og en psykiater?

Hovedforskjellen ligger i behandlingsmetodene. Psykiatere er leger som kan foreskrive medisiner, mens psykologer primært bruker samtaleterapi.

Hvordan kan samtaleterapi hjelpe meg?

Samtaleterapi gir deg et trygt rom hvor du kan utforske og forstå dine tanker og følelser, identifisere og endre destruktive mønstre, og utvikle strategier for å håndtere utfordringer.

Hvor ofte må jeg møte psykologen?

Frekvensen av møter vil avhenge av din unike situasjon og avtalen mellom deg og psykologen. Noen trenger ukentlige sesjoner, mens andre kan ha nytte av annenhver uke eller månedlige avtaler.

Hvor lang tid tar terapi?

Varigheten av terapi avhenger av problemets natur og dybde, samt dine personlige mål for terapien. Noen opplever bedring etter noen få sesjoner, mens andre kan trenge lengre tid.

Er alt jeg sier til psykologen konfidensielt?

Ja, psykologer har taushetsplikt, men det finnes noen lovpålagte unntak, som når pasienten utgjør en fare for seg selv eller andre.

Hvordan vet jeg om psykologen er den rette for meg?

En god terapeutisk relasjon er sentral i effektiv terapi. Det kan være lurt å møte psykologen til en innledende samtale for å vurdere om du føler deg komfortabel og forstått.

Er det normalt å føle seg verre etter en terapisession?

Ja, det kan skje. Terapi kan vekke vanskelige følelser da man utforsker smertefulle emner. Det er viktig å diskutere disse følelsene med psykologen din.

Må jeg ha henvisning for å bestille time?

Nei, du behøver ikke noen henvisning og vi har kort ventetid. Bestill time her eller ring oss på telefon +47 23 19 60 40.

Gikk vi glipp av spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss, så svarer vi innen 24 timer..