Rønnaug Smith

Rønnaug Smith

Fysioterapeut

Fysikalsk behandling

Rønnaug Smith har fysioterapiutdannelsen sin fra Oslo Met år 2000. Hun har gått studieretning Mensendieck, Mensendieck-fysioterapeutene har lange tradisjoner i å se individet som et samlet hele; fysisk, psykisk og sosialt. Rønnaug har jobbet både innenfor sykehus sektoren og privat med erfaring fra nevrokirurgisk, hjerte rehabilitering og allmenn fysioterapi.

I behandlingen bruker Rønnaug blant annet bløtvevsteknikker som triggerpunktmassasje, bindevevsmassasje og tøyninger kombinert med Pilates, Mensendieck og avspenning.

Som terapeut jobber Rønnaug tett med klienten på benken for å oppnå å løse spenninger i vevet rundt og utenpå muskulaturen for å bidra til bedre sirkulasjon og koordinasjon mellom kroppens funksjoner. Rønnaug har også erfaring med utforming av individuelt treningsprogram.

Rønnaug har stor interesse for behandling/vurdering av plager i nakke, skulder, arm og rygg, og stressrelaterte muskel skjelett plager.

Avbestillinger må skje senest 48 timer før avtale, om ikke vil fullt honorar belastes.

Bestill time

Våre verdier

Hos CKMS former kjerneverdiene våre alle aspekter av vår omsorg, og sikrer at ditt velvære forblir i hjertet av vårt oppdrag.

Tverrfaglighet

Integrerte medisinske spesialiteter samarbeider for optimal pasientbehandling.

Helhetlig omsorg

En helhetlig helseapproach med pasienten i fokus og kontinuerlig behandling og oppfølging.

Pasientens trygghet

Dedikert til personlig pasientomsorg, sikrer vi at alle føler seg ivaretatt uten å bli sendt mellom spesialister.