Foten

Ledende Innen fot- og ankelkirurgi

CKMS gir ekspertise innen fot- og ankelkirurgi med omfattende vurdering og terapi, og vi jobber nært med fysioterapeuter spesialisert på fotpleie.

Vårt team av dyktige ortopedkirurger benytter seg av mini-invasiv teknikk, avansert artroskopisk kirurgi, og innovative metoder som fremmer raskere restitusjon.

Vi innehar dyp kunnskap og ferdighet i å behandle utfordringer som følge av tidligere kirurgiske inngrep på foten og ankelen.

Med moderne metoder reduserer vi behovet for omfattende inngrep, og mange pasienter trenger ikke lenger gips.

Hos CKMS er vi forpliktet til kontinuerlig oppdatering og følger de nyeste trendene innen fot- og ankelkirurgi.

Behandlinger

Mortons Nevrom

  • Dette er en smertefull tilstand forårsaket av en fortykkelse av vevet rundt en av nervene som fører til tærne. Det kan føre til smerte, prikking eller nummenhet.

Mortons Nevrom med Narkose

  • Samme behandling som for Mortons Nevrom, men utført under narkose for økt pasientkomfort under prosedyren.

Ganglion Fot

  • Ganglion er en cyste som ofte utvikler seg nær leddene eller sener i foten. Selv om de ofte er smertefrie, kan de forårsake ubehag eller smerter ved trykk.

Ganglion Fot med Narkose

  • Behandling av ganglion-cyster i foten utført under narkose for en smertefri prosedyreopplevelse.

Hammertå

  • Hammertå er en deformitet hvor en eller flere av tærne har en unormal bøying. Dette kan føre til smerte og vanskeligheter med å finne passende sko.

Inngrodd Negl

  • Dette skjer når kanten av en tånegl vokser ned i huden på tåen. Det kan forårsake smerte, rødhet, hevelse og, i noen tilfeller, en infeksjon.

Plantar Fascitt

  • Dette er en av de mest vanlige årsakene til hælsmerter. Det involverer betennelse i en tykk bånd av vev som løper over bunnen av foten og kobler hælen til tærne.

CKMS er stolt av å tilby disse behandlingene for å sikre optimal fot helse for alle pasienter.

Bestill time

Få rask time uten henvisning.

Bestill time

Dette kan vi utrede

En konsultasjon med en ortoped er anbefalt hvis du opplever smerter i skjelettet eller muskulaturen, har leddplager, eller hvis du har pådratt deg en skade som påvirker din mobilitet eller fysiske funksjon.

Ofte stilte spørsmål

Hva behandler en ortoped?

En ortoped behandler muskel- og skjelettplager som inkluderer, men er ikke begrenset til, brudd, forstuing, leddgikt, sportsskader, ryggsmerter, og medfødte misdannelser.

Når bør jeg besøke en ortoped?

Du bør vurdere å besøke en ortoped hvis du opplever vedvarende smerter, nedsatt bevegelighet, stivhet i ledd, eller hvis du har skadet deg og ikke opplever forbedring etter førstehjelp og hvile.

Er fysioterapi nødvendig etter en ortopedisk operasjon?

Ofte er fysioterapi en viktig del av rehabiliteringsprosessen etter en ortopedisk operasjon for å gjenopprette styrke, bevegelighet og funksjon.

Hva er forskjellen på en ortoped og en revmatolog?

En ortoped spesialiserer seg på kirurgisk behandling av muskel- og skjelettsystemet, mens en revmatolog behandler kroniske inflammatoriske tilstander og autoimmun sykdommer i muskler og ledd, hovedsakelig med medisiner.

Kan ortopediske problemer helbredes eller bare behandles?

Det avhenger av tilstanden. Noen ortopediske problemer, som enkelte brudd, kan helbredes helt, mens andre, som kronisk leddgikt, krever langsiktig behandling for å håndtere symptomer.

Hva er minimert invasiv kirurgi i ortopedi?

Minimert invasiv kirurgi er en type operasjon hvor det gjøres mindre snitt for å redusere skade på kroppen, som ofte fører til raskere helbredelse og mindre smerte etter operasjonen.

Gikk vi glipp av spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss, så svarer vi innen 24 timer..