Konsultasjon ortopedi

Tilpasset ortopedisk konsultasjon for din helse

CKMS streber etter å tilby den mest omfattende og fleksible ortopediske omsorgen tilgjengelig. Uansett om du har utfordringer med skjelett, muskler, sener eller ledd, er vår dedikerte stab her for å hjelpe.

Varierte konsultasjonstjenester tilpasset ditt behov:

Standard konsultasjon

For de som søker en grundig vurdering og diskusjon om deres ortopediske behov.

Kontroll (kort konsultasjon)

Ideell for rask oppfølging eller for mindre bekymringer som trenger en ekspertvurdering.

Telefonkontroll

For de som ønsker ekspertråd over telefonen, enten for bekvemmelighet eller når fysisk oppmøte er utfordrende.

Videokonsultasjon

Moderne og effektiv, denne tjenesten gir pasientene mulighet til å konsultere våre ortopeder digitalt, uansett hvor de befinner seg.

CKMS forstår viktigheten av individuell oppmerksomhet og tilpasset behandling. Derfor har vi utviklet flere konsultasjonsalternativer for å møte hver enkelt pasients unike behov. Med oss ved din side kan du forvente en helhetlig tilnærming til din ortopediske helse, alltid med ditt beste i fokus.

Bestill time

Få rask time uten henvisning.

Bestill time

Dette kan vi utrede

En konsultasjon med en ortoped er anbefalt hvis du opplever smerter i skjelettet eller muskulaturen, har leddplager, eller hvis du har pådratt deg en skade som påvirker din mobilitet eller fysiske funksjon.

Ofte stilte spørsmål

Hva behandler en ortoped?

En ortoped behandler muskel- og skjelettplager som inkluderer, men er ikke begrenset til, brudd, forstuing, leddgikt, sportsskader, ryggsmerter, og medfødte misdannelser.

Når bør jeg besøke en ortoped?

Du bør vurdere å besøke en ortoped hvis du opplever vedvarende smerter, nedsatt bevegelighet, stivhet i ledd, eller hvis du har skadet deg og ikke opplever forbedring etter førstehjelp og hvile.

Er fysioterapi nødvendig etter en ortopedisk operasjon?

Ofte er fysioterapi en viktig del av rehabiliteringsprosessen etter en ortopedisk operasjon for å gjenopprette styrke, bevegelighet og funksjon.

Hva er forskjellen på en ortoped og en revmatolog?

En ortoped spesialiserer seg på kirurgisk behandling av muskel- og skjelettsystemet, mens en revmatolog behandler kroniske inflammatoriske tilstander og autoimmun sykdommer i muskler og ledd, hovedsakelig med medisiner.

Kan ortopediske problemer helbredes eller bare behandles?

Det avhenger av tilstanden. Noen ortopediske problemer, som enkelte brudd, kan helbredes helt, mens andre, som kronisk leddgikt, krever langsiktig behandling for å håndtere symptomer.

Hva er minimert invasiv kirurgi i ortopedi?

Minimert invasiv kirurgi er en type operasjon hvor det gjøres mindre snitt for å redusere skade på kroppen, som ofte fører til raskere helbredelse og mindre smerte etter operasjonen.

Gikk vi glipp av spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss, så svarer vi innen 24 timer..